Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Narrow Escape - Iberian Lynx, naturkonst av Akvile Lawrence
Next

Narrow Escape - Iberian Lynx

Detta iberiska lodjuret har väntat tålmodigt på precis rätt tillfälle...

Det iberiska lodjuret är en mycket utrotningshotade arter. Inhemska ursprungligen till en stor del av Spanien, det är nu begränsad till isolerade fickor i södra Spanien. Nedgången på den iberiska lodjuret delvis kan skyllas på växanda civilisation men en mer specifik faktor är sjukdomen i sin naturliga föda, kaniner. Naturvårds insatser görs och med lite tur det iberiska lodjuret kan återinföras över sina historiska, naturliga utbredningsområde. Denna målning skildrar en lodjur i aktion. Vi kommer aldrig att veta vem som vunnit denna jakt, vi vet att en mamma lodjur med ungar kräver flera kaniner per dag för att överleva.

Print:

37 cm by 28 cm
Price: 495 SEK

Original målningar och konsttryck av Akviles naturmålningar kan köpas direkt via vår hemsida, med hjälp av säker och bekväm PayPal. Original, naturligtvis är beroende av tillgänglighet. Konsttryck görs från högupplösta skannar av originalen och är giclee tryckt på fin-konst papper. Ett äkthetsintyg följer med alla naturmålningar och konsttryck. Alla naturmålningar och konsttryck säljs utan ram. Vi garanterar din tillfredsställelse: om du inte är nöjd med målningen som du köper, skicka tillbaka det i opåverkad skick inom två veckor efter mottagandet och vi kommer att återbetala dina pengar (vi kan dock inte återbetala kostnaden för returportot ).

While we try as hard as we can to ensure that the informatiom presented on these web pages is correct and up-to-date, Classical Luxury reserves the right to change prices and costs at any point and to make items unavailable for sale without notice.

Note: your computer monitor might show slightly different tones than on the original painting or on the prints.