Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Eurasian lynx:  lynx lynx, naturkonst av Akvile Lawrence
Next

Eurasian lynx: lynx lynx

I mitten av dagen ett lodjur vilar tyst högt upp i en mogen gran

Skogarna i Sverige är omfattande och tjocka, full av vilda djur. Vissa djur är lätt att se. Lo, å andra sidan är nästan osynlig: de har stora områden och undvika kontakt med människor så mycket som möjligt. Även spår av deras närvaro är sällsynta. För de flesta av oss kan det vara så att vi har observerats, men säkerligen vi märkte inte, såg inte upp i det mörka, gammal gran ...

Print:

34 cm by 28 cm
Price: 495 SEK

Original målningar och konsttryck av Akviles naturmålningar kan köpas direkt via vår hemsida, med hjälp av säker och bekväm PayPal. Original, naturligtvis är beroende av tillgänglighet. Konsttryck görs från högupplösta skannar av originalen och är giclee tryckt på fin-konst papper. Ett äkthetsintyg följer med alla naturmålningar och konsttryck. Alla naturmålningar och konsttryck säljs utan ram. Vi garanterar din tillfredsställelse: om du inte är nöjd med målningen som du köper, skicka tillbaka det i opåverkad skick inom två veckor efter mottagandet och vi kommer att återbetala dina pengar (vi kan dock inte återbetala kostnaden för returportot ).

While we try as hard as we can to ensure that the informatiom presented on these web pages is correct and up-to-date, Classical Luxury reserves the right to change prices and costs at any point and to make items unavailable for sale without notice.

Note: your computer monitor might show slightly different tones than on the original painting or on the prints.