Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Polar Bear in Arctic Chase, naturkonst av Akvile Lawrence
Next

Polar Bear in Arctic Chase

Med en kraftfull dyk en isbjörn lanserar sig med häpnadsväckande hastighet i det iskalla arktiska vattnen.

Isbjörnar (Ursus maritimus), har ingen behöv att frukta några naturliga fiender i deras naturliga miljö och så är den stora herrar på Arktis. De är mycket bra simmare, som i kombination med den ganska stora kropp och styrka gör detta rovdjur ett hot för många som kan sluta som en del av menyn både över och under vattnet. Här får vi ett mindre vanligt glimt av undervattensvärlden. Med balkar av spräckligt solljus som tränger från en lugn yta, det finns en indikation på att över vattnet, är dagen soligt och kanske inte lika kallt som den kunde vara. Under vatten är dock verksamheten allvarligt, en mycket snabb jakt efter ett så långt gäckande mål, men för hur länge vi vet inte riktigt...

Print:

37 cm by 28 cm
Price: 495 SEK

Original målningar och konsttryck av Akviles naturmålningar kan köpas direkt via vår hemsida, med hjälp av säker och bekväm PayPal. Original, naturligtvis är beroende av tillgänglighet. Konsttryck görs från högupplösta skannar av originalen och är giclee tryckt på fin-konst papper. Ett äkthetsintyg följer med alla naturmålningar och konsttryck. Alla naturmålningar och konsttryck säljs utan ram. Vi garanterar din tillfredsställelse: om du inte är nöjd med målningen som du köper, skicka tillbaka det i opåverkad skick inom två veckor efter mottagandet och vi kommer att återbetala dina pengar (vi kan dock inte återbetala kostnaden för returportot ).

While we try as hard as we can to ensure that the informatiom presented on these web pages is correct and up-to-date, Classical Luxury reserves the right to change prices and costs at any point and to make items unavailable for sale without notice.

Note: your computer monitor might show slightly different tones than on the original painting or on the prints.