Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Seagulls lead the way, naturkonst av Akvile Lawrence
Next

Seagulls lead the way

En "Hallberg-Rassy" yacht korsar en svenska skärgården under noggrann eskort av en flock av fiskmåsar

Sommar dagar är långa i Sverige och en nationell passion är att tillbringa semestern i skärgården. Det kan vara så att en yngre generation väljer buller och vibrationer av motorbåtar, det finns dock fortfarande dem som tycker om de klassiska segelbåtar, de som gör att du kan glida tyst, upplever naturen och djurliv, utan att störa den. Fiskmåsar är kanske inte den mest romantiska av fåglar, men deras allestädes närvarande innebär att de inte kan ignoreras och definitivt i den här målningen, de verkar flyga direkt från sidan på dig.

Print:

37 cm by 28 cm
Price: 495 SEK

Original målningar och konsttryck av Akviles naturmålningar kan köpas direkt via vår hemsida, med hjälp av säker och bekväm PayPal. Original, naturligtvis är beroende av tillgänglighet. Konsttryck görs från högupplösta skannar av originalen och är giclee tryckt på fin-konst papper. Ett äkthetsintyg följer med alla naturmålningar och konsttryck. Alla naturmålningar och konsttryck säljs utan ram. Vi garanterar din tillfredsställelse: om du inte är nöjd med målningen som du köper, skicka tillbaka det i opåverkad skick inom två veckor efter mottagandet och vi kommer att återbetala dina pengar (vi kan dock inte återbetala kostnaden för returportot ).

While we try as hard as we can to ensure that the informatiom presented on these web pages is correct and up-to-date, Classical Luxury reserves the right to change prices and costs at any point and to make items unavailable for sale without notice.

Note: your computer monitor might show slightly different tones than on the original painting or on the prints.