Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

White tailed eagle: Haliaeetus albicilla, naturkonst av Akvile Lawrence
Next

White tailed eagle: Haliaeetus albicilla

Med skärgården i bakgrunden, tittar örnen på de solstrålarna som bryta igenom de regn skurar

Den Havsörnen härstammar från norra Europa, inklusive södra Sverige, där denna målning är inställd. I den här regionen fågelns kost är sannolikt fisk eller sjöfågel. Den svenska skärgården följer Sveriges sydkust, med tusentals öar i alla storlekar. Det finns många skydda områden och så fåglar och vilda djur är riklig. Det är ett vackert område, ett populärt turist-och semestermål och ändå upprätthålla en vildmarkskänsla; lugn bakvatten som den målade en är relativa lätta att hitta.

Print:

37 cm by 28 cm
Price: 495 SEK

Original målningar och konsttryck av Akviles naturmålningar kan köpas direkt via vår hemsida, med hjälp av säker och bekväm PayPal. Original, naturligtvis är beroende av tillgänglighet. Konsttryck görs från högupplösta skannar av originalen och är giclee tryckt på fin-konst papper. Ett äkthetsintyg följer med alla naturmålningar och konsttryck. Alla naturmålningar och konsttryck säljs utan ram. Vi garanterar din tillfredsställelse: om du inte är nöjd med målningen som du köper, skicka tillbaka det i opåverkad skick inom två veckor efter mottagandet och vi kommer att återbetala dina pengar (vi kan dock inte återbetala kostnaden för returportot ).

While we try as hard as we can to ensure that the informatiom presented on these web pages is correct and up-to-date, Classical Luxury reserves the right to change prices and costs at any point and to make items unavailable for sale without notice.

Note: your computer monitor might show slightly different tones than on the original painting or on the prints.