Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Eastern Chipmunk: tamias striatus (eastern), naturkonst av Akvile Lawrence
Next

Eastern Chipmunk: tamias striatus (eastern)

Hösten har kommit och medan den första frosten är fortfarande att komma, förbereder jordekorren ivrigt för den nära förestående vintern

Med jordekorrar och pumpor brukar man tänker på Nordamerika; här finns det en kanadensisk anslutning och så med lite fantasi kan man placera scenen i södra Ontario, närmar sig slutet av oktober. De pumporna är förmodligen avsedda för Halloween, den jordekorren, liksom med andra djur, kommer att förbli för vintern. Att inte vara ett djur som söver genom vinter, kommer det att vara aktiv genom de kallaste månaderna men nu har vi fångat en flyktig glimt innan det rusar framåt.

Print:

37 cm by 28 cm
Price: 495 SEK

Original målningar och konsttryck av Akviles naturmålningar kan köpas direkt via vår hemsida, med hjälp av säker och bekväm PayPal. Original, naturligtvis är beroende av tillgänglighet. Konsttryck görs från högupplösta skannar av originalen och är giclee tryckt på fin-konst papper. Ett äkthetsintyg följer med alla naturmålningar och konsttryck. Alla naturmålningar och konsttryck säljs utan ram. Vi garanterar din tillfredsställelse: om du inte är nöjd med målningen som du köper, skicka tillbaka det i opåverkad skick inom två veckor efter mottagandet och vi kommer att återbetala dina pengar (vi kan dock inte återbetala kostnaden för returportot ).

While we try as hard as we can to ensure that the informatiom presented on these web pages is correct and up-to-date, Classical Luxury reserves the right to change prices and costs at any point and to make items unavailable for sale without notice.

Note: your computer monitor might show slightly different tones than on the original painting or on the prints.