Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Porträtt

Vi anser att ett porträtt är det mest eleganta sättet att tidlöst fånga bilden av en nära anhörig. Porträtt utförs ofta av familjemedlemmar, men omhuldade husdjur blir allt vanligare. Olika konstnärer har olika metoder för att porträttmåleriet, Akvile målar i klassisk stil med syfte att fånga den inre karaktären av hennes objekt.

Beställning

Våra erfarenheterna visat att det mest bekväma sättet för dig att beställa är genom att skicka ett e-postmeddelande med:

  • Foton av vad du vill porträttera och omgivningen.
  • En beskrivning av karaktären och berättelsen om omgivningen. Gärna ett äventyr som beskriver det som ska porträtteras.

Tveka inte att be om råd eller hjälp för att ta bilder om det behövs. I varje fall kommer vi att kontakta dig för att diskutera din förfrågan. Prissättningen beror på antalet detaljer, storlek, material och eventuella tidsbegränsningar du kan ha. Alla tavlor är igång efter en överenskommelse om de material, kostnader och tidsplan för arbetet. Om bor du utomlands, rekommenderar vi dig att kontrollera momsfrågor med de lokala skattemyndigheterna.

Från en beställning till en leverans av en färdig produkt:

  • Efter en beställning har gjorts, bekräftelse handling som beskriver beställningen skickas till dig för din underskrift och för att betala depositionen. Depositionen är vanligen 50% av priset.
  • Efter det att kommissionen har avslutats, ett foto är skickat för ditt godkännande. Objekt skickas efter att full betalning har mottagits.

Om kommissionen annulleras av en kund efter depositionen har betalats, kommer depositionen minus en administrativ avgift återbetalas om arbetet har inte påbörjats. Om arbetet redan har påbörjats återbetalas depositionen inte.