Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Dekorationsmålning

Vi specialiserar oss på att utföra dekorationsmålning inom interiör: på inrednings paneler och möbler. Oftast dekorerar vi paneler i grisaille och groteska ornamentik. Våra groteska paneler innehåller arkitektoniska ornament, blommor och blad som sammanflätar med fjärilar, fåglar, djur, människor eller andra önskvärda objekt. Grisaille dekorationerna är prydnad målning helt i svartvitt eller nästan monokroma som utförs i barock, rokoko och neoklassiska stil i grå toner och oftast föreställande ornament och dekorationer som kan avrättas i gips (relief sniderier) och därmed skapa en trompe l'oeil effekt. Akantus ornamentet är ett av de mest populära och ofta återkommande teman. Akantus var populär i många kulturer sedan den introducerades i världen av dekorativa arkitektur i Grekland, och ger en elegant och snygg klassisk inredning, lämplig för inte bara formella utan också för informella interiörer. Vi är specialiserade på groteska, populära under barock, rokoko och nyklassicism i Sverige, Storbritannien, Frankrike och Italien som bygger på inspiration från några av de största historiska inredningskonstnärer som Adrien Louis Masreliez (1748-1810) i Sverige. Exempel på interiör detaljer som är lämpliga och var historiskt inredda i denna stil är väggpaneler, dörröverstycket, dörrar, etc.

Våra erfarenheterna visat att det mest bekväma sättet för dig att beställa är genom att skicka ett e-postmeddelande med en beskrivning av vad du letar efter. Vi gärna ge råd om du inte känner dina idéer är fullt utvecklade.

Vi kommer att kontakta dig för att diskutera din förfrågan. Prissättningen beror på antalet detaljer, storlek, material och eventuella tidsbegränsningar du kan ha. Arbetet drar igång efter en överenskommelse om de material, kostnader och tidsplan för arbetet. Om du bor utomlands, rekommenderar vi dig att kontrollera momsfrågor med de lokala skattemyndigheterna.

Från en beställning till en leverans av en färdig produkt:

  • Efter en best√§llning har gjorts, bekr√§ftelse handling som beskriver best√§llningen skickas till dig f√∂r underskrift och f√∂r att betala depositionen. Depositionen √§r vanligen 50% av priset.
  • Efter det att kommissionen har avslutats, ett foto skickas f√∂r ditt godk√§nnande. Objekt skickas efter att full betalning har mottagits.

Om kommissionen annulleras av en kund efter depositionen har betalats, kommer depositionen minus en administrativ avgift återbetalas om arbetet har inte påbörjats. Om arbetet redan har påbörjats återbetalas depositionen inte.