Classical Luxury

Klassiska och Lyxiga Konst och Möbler

Live in Splendour!

Galleri
Nyheter/Blog
English

Arkitektoniska detaljer, Intarsia, Sniderier

För dem som renoverar historiska hus eller för dem som vill ha interiörer i 1600 och 1700-talens stil, med sina rikt snidade paneler (boiserie), kan vi tillvärka egna snidade paneler (antingen original design eller att ersätta/matcha befintliga enheter).

Våra erfarenheterna har visat att det mest bekväma sättet för dig att beställa är genom att skicka ett e-postmeddelande med en beskrivning av vad du letar efter. Vi gärna ge råd om du inte känner dina idéer är fullt utvecklade.

Vi kommer att kontakta dig för att diskutera din förfrågan. Prissättningen beror på antalet detaljer, storlek, material och eventuella tidsbegränsningar du kan ha. Arbetet drar igång efter en överenskommelse om de material, kostnader och tidsplan för arbetet. Om bor du utomlands, rekommenderar vi dig att kontrollera momsfrågor med de lokala skattemyndigheterna.

Från en beställning till en leverans av en färdig pro

  • Efter en best√§llning har gjorts, bekr√§ftelse handling som beskriver best√§llningen skickas till dig f√∂r din underskrift och f√∂r att betala depositionen. Depositionen √§r vanligen 50% av priset.
  • Efter det att kommissionen har avslutats, ett foto skickas f√∂r ditt godk√§nnande. Objekt skickas efter att full betalning har mottagits.

Om kommissionen annulleras av en kund efter depositionen har betalats, kommer depositionen minus en administrativ avgift återbetalas om arbetet har inte påbörjats. Om arbetet redan har påbörjats återbetalas depositionen inte.